MENU I – 189 zł/ os.
Dania uroczyście serwowane:
- Barszcz czerwony z uszkami
- Sandacz pieczony na kapuście w śmietanie z ziemniakami opiekanymi
W bufecie:
- Pierogi nadziewane kapustą i grzybami leśnymi
- Łazanki z makiem i bakaliami
- Kapusta postna z ciecierzycą
- Pieczarki faszerowane
- Ryba po grecku
- Śledź marynowany w oleju z porem
- Sałatka jarzynowa
- Ciasteczka piernikowe i maślane
- Różne rodzaje pieczywa świeżego wypieku + masła
- Makowiec
- Soki i woda
- Bogaty bufet herbaciany z dodatkami
- Kawa z ekspresu
MENU II – 259 zł / os.
Dania uroczyście serwowane:
- Żur wigilijny z grzybami leśnymi
- Kulebiak z pieczonym miętusem na puree ziemniaczanym z groszkiem tłuczonym i sosem winno-cytrynowym
- Mini serniczki z ciasteczkiem makowym i sosem wiśniowym
W bufecie:
- Pierogi nadziewane kapustą i grzybami leśnymi
- Pierogi z miętusem
- Karp smażony saute na sałatce ziemniaczanej
- Rolada szpinakowa z pstrągiem wędzonym
- Szczupak faszerowany cały
- Kulebiak z kapustą i grzybami
- Śledzik w trzech smakach
- Pieczarki faszerowane
- Różne rodzaje pieczywa świeżego wypieku + masła
- Makowiec i keks
- Soki i woda
- Bogaty bufet herbaciany z dodatkami
- Kawa z ekspresu
Spływają już do nas pierwsze rezerwacje na spotkania opłatkowe i wigilie firmowe na Mazurach. Aby pomóc Ci zaoszczędzić kilka cennych godzin postanowiliśmy odpowiedzieć na kilka najczęściej zadawanych „wigilijnych” pytań!
Zapraszamy do lektury i REZERWACJI.
Szybki kontakt: grupy@lekuk.pl
1. Jak może wyglądać nasze spotkanie wigilijne?
Wigilie firmowe mogą wyglądać różnie – może być to spotkanie opłatkowe w biurze, dwudniowy wyjazd z uroczystą kolacją lub wspólne wyjście do restauracji. Niezależnie od wybranej przez Ciebie opcji – musisz zadać sobie pytanie co najlepiej sprawdzi się wśród Twoich pracowników i czego oczekujesz po wspólnym celebrowaniu!
- Czy impreza ma być podniosła i elegancka, czy raczej nieformalna i luźna?
- Czy dopuszczasz muzykę w trakcie? Jeśli tak, to czy mają być to kolędy czy może znane standardy?
- Ile czasu spędzicie przy wspólnym stole? Obiad, wieczorna biesiada czy może standing party z losowaniem prezentów?
- Czy planujecie nocowanie w hotelu? Czy Twoi pracownicy preferują pokoje wspólne czy pojedyncze?
2. Jak rozdysponować budżet?
Dobrze jest założyć widełki budżetowe całościowe lub na osobę. Dzięki temu nasz zespół eventowy będzie mógł skroić ofertę na miarę! Mocno wierzymy, że po wizycie w Folwarku Łękuk niejednokrotnie tu wrócicie – służbowo lub prywatnie!
3. Czy planuje atrakcje dodatkowe?
Dobrze jest monitorować pogodę – bo przy atrakcjach outdoorowych jest ona kluczowa – ciężko o organizację kuligu bez śniegu, a biesiada grillowa przy -30°C też może być mało przyjemna. Są za to atrakcje, które sprawiają radość niezależnie od pogody – wspólny seans w Ruskiej Bani, gra terenowa, warsztaty kulinarne lub relaks w SPA (vouchery na masaże doskonale sprawdzą się jako prezenty dla Twoich ludzi).
Część wieczorna może być urozmaicona również pokazami, animacjami i zabawami team buidlingowymi. Na zimowe rozgrzanie idealnią sprawdzą się również sauna parowa i jacuzzi zewnętrzne.
4. Czy pojawią się dodatkowe prezenty?
Czy pracownicy między sobą wręczają drobne upominki, czy firma wręcza dodatkowe paczki? Może Twoi pracownicy chcieliby dostać vouchery lub trwalsze upominki – koszyk rozmaitości z regionalnymi przysmakami?
Dobrze jest się zastanowić nad sposobem wręczenia giftów. W razie czego, naszych szeregach pracuje etatowy Święty Mikołaj 🙂
Warto też zadbać o swoich kluczowych kontrahentów – możemy przygotować kilka zestawów prezentowych więcej, tak żebyś mógł podziękować również im za udaną biznesową współpracę!
Jak sam widzisz – możliwości jest dużo! Najlepiej będzie jednak, jeżeli odezwiesz się do jednego z naszych event managerów, który odpowie na wszystkie Twoje pytania i pomoże zorganizować niezapomnianą wigilię firmową.
Najnowsze komentarze