Catering Wielkanocny 2023

Wielkanocny Catering - Mazury, Giżycko, Olecko, Ełk, Wydminy

Catering Wielkanocny | Catering – Olecko, Giżycko, Ełk, Orzysz, Wydminy | Catering 2023 | Catering okolicznościowy | Catering na Mazurach | Catering Świąteczny | Catering Mazury

Jak co roku zachęcamy Was do poświęcenia czasu na przedświąteczny odpoczynek oraz spotkania z rodziną.

Z chęcią przygotujemy dla Was i Waszych bliskich świeże, regionalne specjały, które urzekną wszystkich zgromadzonych przy rodzinnym stole.

Wybierzcie swoje ulubione dania z opcją dowozu do domu lub odbiorem osobistym i cieszcie się smakiem tradycyjnych potraw wielkanocnych!

Jak zamówić?
Zamówienia na catering wielkanocny przyjmujemy telefonicznie

do 2 kwietnia do godziny 18:00 pod numerami:

Karolina Jedlicska T: 539 974 712 

Anna Dranka T: 513 828 953

Dostawa, płatność:

Odbiór osobisty w Folwarku lub dowóz pod wskazany adres w sobotę (16 kwietnia) w godzinach 12:00- 16:00.
Dostawa do 50 km – 25 zł.
Dostawa powyżej 50 km – 30 zł od Folwarku.
Przy zamówieniu powyżej 400 zł – na trasach Łękuk-Ełk i Łękuk-Giżycko: gratis.

Menu Wielkanocnego Cateringu

Danie Minimalna porcja Cena
Barszcz biały z jajkiem, boczkiem wędzonym i białą kiełbasą   porcja 350 g 17 zł
Marynowany filet ze śledzia z ogórkiem kiszonym i porem  porcja 200 g 18 zł
Marynowany filet ze śledzia w śmietanie  porcja 250 g 19 zł
Wegetariański pasztet z cukinii foremka 450 g 38 zł
Pasztet z kaczki z sosem cumberland  foremka 400 g 59 zł
Pasztet z królika faszerowany jajkiem i podrobami – sztuka 320 g – 59 zł foremka 320 g 65 zł
Jajko faszerowane musem z ryb wędzonych 1 sztuka 9 zł
Jajko faszerowane pastą z zielonego groszku z miętą  1 sztuka 9 zł
Jajko faszerowane musem z szynki wędzonej 1 sztuka 9 zł
Wegański gołąbek faszerowany kaszą, grzybami i ziarnami 1 sztuka 16 zł
Udko z kaczki confit w sosie pieczeniowym wiśniowym porcja 200 g 37 zł
Rolada z kaczki faszerowana orzechami włoskimi i suszonymi owocami porcja 230 g  34 zł
Pieczony królik z warzywami w sosie śmietanowo – koperkowym  porcja 700 g 99 zł
Sernik tradycyjny  porcja 500 g 39 zł
Rolada makowa (biszkopt makowy z kremem cytrynowym) porcja 400 g 39 zł
Babka piaskowa porcja 600 g 47 zł

Stół Wielkanocny może być jeszcze bogatszy!

ZAPRASZAMY do skorzystania z naszej oferty stałej:

mięsa wędzone i pieczyste z Łękuckiej Spiżarni!

Zamówienia na mięsa przyjmujemy do 6 kwietnia.

Wybór mięs

Wędzone

  • Łopatka wieprzowa – 49 zł / kg – porcja min. 250 g
  • Boczek wędzony – 59 zł / kg – porcja min. 250 g
  • Schab wędzony – 59 zł / kg – porcja min. 250 g
  • Szynka wieprzowa – 59 zł / kg – porcja min. 250 g
  • Pierś z indyka – 85 zł / kg – porcja min. 250 g
  • Kiełbasa łękucka – 49 zł / kg – porcja min. 250 g

Pieczyste

  • Rolada faszerowana z boczku- 73 zł / kg- porcja min. 500g
  • Karkówka pieczona w ziołach i czosnku – 65 zł / kg – porcja min. 500 g
  • Kiełbasa biała parzona – 45 zł / kg – porcja min. 250 g

Istnieje możliwość wysyłki mięs kurierem pod wskazany adres na terenie Polski w cenie 30 zł (paczka do 25 kg).