Podobnie jak w zeszłym roku włączyliśmy się w akcję Black Friday… i zrobiliśmy z niego Czarny Weekend od 23 do 25 listopada!
W tym roku specjalnie dla Was przygotowaliśmy wydarzenie na facebooku – gdzie jako pierwsi będziecie mogli się dowiedzieć o promocjach związanych z Czarnym Piątkiem.
Na całym świecie Black Friday kojarzy się z zakupami przed świętami. W Folwarku będzie to okazja do zregenerowania sił, spędzenia czasu z rodziną oraz sprawdzenia, czy VOUCHER będzie dobrym PREZENTEM. Ostatni weekend listopada można spędzić z dala od zakupów, miejskiego gwaru i zapachu spalin.
[envira-gallery id=”11020″]
W ramach Czarnego Weekendu (23-25.11.18.) przygotowaliśmy specjalne oferty:
- Restauracja Ogień i Woda obniża cenę wybranych dań z karty o 50% od piątku do niedzieli (menu poniżej).
- Nocleg ze śniadaniem od 23 do 25 listopada taniej o 30%.
- Wszystkie pakiety dostępne podczas Czarnego Weekendu od 23 do 25 listopada taniej o 20%.
Ponadto, w sam Czarny Piątek, czyli 23 listopada w godzinach 12:00-16:00:
- Do nabycia VOUCHERY PREZENTOWE na SPA, noclegi lub do restauracji z 20% rabatem z datą ważności do 31 marca 2019!
Kiedy możesz skorzystać z promocji?
- Nocleg ze śniadaniem oraz pakiety na Czarny Weekend można rezerwować od 8 d 23 listopada. Wystarczy wykonać telefon do recepcji +48 600-931-848 || +48 (87) 428-40-59 lub wysłać e-mail na adres recepcja@lekuk.pl
- Restauracja Ogień i Woda z rabatami -50% na wybrane dania będzie czynna od piątku do niedzieli w godzinach 12:00 – 20:00 – to idealny pomysł na rodzinne spędzenie czasu. Zachęcamy do wcześniejszej rezerwacji stolików.
- VOUCHERY – 20% na SPA, noclegi i do Restauracji Ogień i Woda będzie można kupić w Czarny Piątek 23 listopada w godzinach 12:00 – 16:00. Wystarczy wykonać telefon do recepcji +48 600-931-848 || +48 (87) 428-40-59 lub pojawić się w Folwarku osobiście i od razu odebrać ładnie zapakowany i wypisany voucher. Vouchery prezentowe ważne będą do 31 marca 2019 (poza okresem sylwestrowym).
[envira-gallery id=”10993″]
Dania z nowej karty z rabatem 50% przez cały weekend!
- Zielony szpinak z suszonymi pomidorami i serem zagrodowym
- Krem z buraka z malinową nutą
- Plińcburger
- Okoń z grubo ciosanymi frytkami i białą kapustą
- Papardelle z podgrzybkami w sosie śmietanowym
- Placki ziemniaczane z kiszoną kapustą
- Banan z musem truskawkowym i bitą śmietaną
Najnowsze komentarze